Massin maja

Massin Majaa vuokrataan juhla- ja kokoustilaisuuksiin.

Massin maja on suosittu ja luonnonläheinen, rauhallinen paikka erilaisten tilaisuuksien kuten häiden, koulutuspäivien, illanviettojen, ulkoilupäivien ja merkkipäivien järjestämiseen.

Maja käsittää salin, takkahuoneen,  keittiön astiastoineen sekä kaksi saunaa ja wc’tä. Majassa on pöytäpaikkoja ja ruokailuastiastot n. 80 henkilölle.
Takkahuoneessa on avotakka, joissa voi myös esim paistaa makkaraa hiilloksella.

Majan takapihalla on terassi , jossa on pöydät/istuimet n 20 henkilölle. Terassilla on vesi- ja sähköpisteet esim. siirrettävälle kylpypaljulle, jonka vuokralainen voi erikseen sovittaessa tuoda tilaisuuteensa.
Samoin erikseen sovittaessa on mahdollisuus vuokrata iso kaasugrilli majan vuokrauksen ajaksi käyttöön.

Majan varustukseen kuuluu mm. iso televisio (soveltuu myös esityskäyttöön, VGA/HDMI-valmius, 10m kaapelit) ja valkokangas (videotykin saa käyttöön sovittaessa) sekä karaoke-varustuksella olevat musiikkilaitteet, joihin voi kytkeä myös oman soittimen/ tietokoneen/ kännykän joko Aux-kaapeliliitännällä tai Bluetooth’illa. Majan sisällä on käytettävissä vapaa langaton internet-yhteys.

Huom: Maja ei ole tarkoitettu yöpymiseen eikä majassa ole yöpymispaikkoja/sänkyjä. Vuokralainen voi toki kuitenkin yöpyä majassa niin halutessaan…

Katso kuvia majasta (klikkaa suuremmaksi) : 

Takkahuone
takkahuone1 takkahuone3

Sali
sali1 sali2 sali3

Keittiö
keittiö

Puku- ja pesuhuoneet, saunat
pukuh  ph sauna